Horizonsenior
Horizon senior > Diensten voor bedrijven > Talentsoft: talentmanagement software voor het beheer van Human Resources

Talentsoft: talentmanagement software voor het beheer van Human Resources

Ontwikkel uw menselijk kapitaal met Talentsoft

Presentatie

Talentsoft is een talentmanagement software voor het beheer van talenten van een onderneming, of in andere woorden, voor het beheer van het menselijk kapitaal. Dit instrument staat het toe om van elke werknemer de benodigde informatie te verzamelen om zich zodanig te organiseren en snel een strategie tot stand te brengen.

Belangrijkste producten Site Talentsoft: talentmanagement software voor het beheer van Human Resources

www.talentsoft.nl/hr-software/hr-trainings-plannen
www.talentsoft.nl/hr-software/onze-hr-oplossingen
www.talentsoft.nl/hr-software/hr-mobility-plannen
www.talentsoft.nl/hr-software/hr-management-skills-gpec

Onderdelen van de site

www.talentsoft.nl/hr-resources
www.talentsoft.nl/hr-software/onze-hr-oplossingen
www.talentsoft.nl/woordenlijst

Top artikelen

www.talentsoft.nl/hr-software/small-business-oplossing

 HR management vereist een oplossing die voldoet aan de specifieke eisen van uw organisatie en haar individuele gebruikers.

Talent management is een uitdaging voor middelgrote en kleine organisaties. Ze werken met een beperkt personeelsbestand waarin elk individu een unieke competentie vertegenwoordigd. Wanneer een medewerker vertrekt, is dit merkbaar in de gehele organisatie.

www.talentsoft.nl/woordenlijst/wat-is-talentmanagement

Talentmanagement is een onderdeel van Human resource management (HRM), met als doel de prestaties en het concurrentievermogen van bedrijven te optimaliseren. Deze methode maakt het mogelijk om de vaardigheden die het bedrijf nodig heeft, en de vaardigheden die beschikbaar zijn in het personeelsbestand op elkaar af te stemmen: kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen, zowel individueel als gemeenschappelijk.

www.talentsoft.nl/woordenlijst/strategisch-hrm

Als bedrijf heeft u een visie op de toekomst en concrete doelen die u wilt bereiken. Om de resultaten te boeken die u vooraf heeft gesteld, is de inzet en het enthousiasme van uw werknemers van groot belang. Om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van het menselijk kapitaal van uw werknemers, investeert u in een strategisch HRM-beleid. Goede selectie en begeleiding van uw werknemers is voornamelijk afhankelijk van het talent van de HR-professionals in uw bedrijf en een goed geautomatiseerd systeem om alle HR-processen te controleren en te beheren. De software van Talentsoft biedt u een totaaloplossing om alle zaken, zoals werktijden, opleiding, prestaties, salaris en nog veel meer, overzichtelijk te organiseren.

Site-eigenaar
Talentsoft NL

Postcode
92100

RCS
497 941 377 00036

BTW-nummer
FR92475316854