Begeleidende kwaliteitsaanpak

Vandaag de dag worden geconfronteerd met veranderingen in onze samenleving die mensen ziet steeds meer afhankelijk integreren onze instellingen , regelgeving heeft zich moeten aanpassen aan een veilige omgeving te bieden voor dit grote aantal burgers " geplaatst " in foster instellingen .
Die creëert nieuwe verplichtingen op het gebied van relaties met de omgeving , transparantie met controle -instanties, uitgebreide communicatie met gezinnen bewoners .
( Outfits verslagen , documenten te verstrekken , vertoning , bewoners actuele registratie , boekjes recepties , notulen van vergaderingen , protocollen plaatsen , enz. ) .

Bovendien is het aantal ouderen , vooral die met de ziekte van Alzheimer , heeft geen kwantitatief effect op het functioneren van onze instellingen en levert veel nieuwe problemen op het gebied van passende antwoorden op deze openbare .

Het probleem van de kwaliteit in het bedrijf lijkt niet langer als een "plus" een beetje overbodig onderscheiden van anderen , maar als een essentieel element , waarop de aandacht van toezichthouders richten evenals de families van de bewoners ( " Hoe ? Tegen welke prijs ? ' ) in de komende jaren.